CO JE TRENDEM V ROCE 2017?


Staly se hitem posledních let. Nejdříve jsme je znali jen z instagramu od zahraničních bloggerek a nyní jsou konečně i v Čechách. O čem je řeč? Květiny v luxusních krabičkách!


Doby, kdy jste přišli do květinářství, nechali si uvázat směs květin z toho, co právě mají, jsou ty tam. Dnes si můžete květiny objednat v on-line květinářstvích. Má to jednu značnou výhodu. Přesně víte, co si objednáváte, za kolik, jak budou pugety a flowerboxy vypadat a vy tak budete mít jistotu, že dáváte opravdu stylový a krásný dárek.

Záleží nám na tom, jak vypadáme, jaký životní styl prezentujeme, nebo se denně rozhodujeme jak doladit svůj outfit do posledního detailu. Darované květiny by měly mít také svůj styl a vystihovat osobu, pro kterou jsou květiny určeny. Vázání a aranžování květin udělalo za poslední dobu značný pokrok v tom, jak vytvořit opravdu elegantní kytice a flowerboxy.

Právě flowerboxy jsou toho asi největším důkazem. Pokud o nich slyšíte poprvé, tak si říkáte, proč v krabici? Krabičky na květiny jsou skvělé v tom, že naaranžované květiny mají nepřetržitý přísun živin a netrpí dehydratací jako je to běžné u pugetů než je dáte do vody. Další výhodou je, že nemusíte shánět vhodnou vázu do které květiny umístíte. Jen si vzpomeňte kolikrát jste hledali do čeho květiny dáte, a žádná váza nebyla ta pravá. Až květiny dožijí, zbude vám jako vzpomínka krásná krabička, která se dá využít na kdejaké drobnosti. Největším tahákem je, že flowerboxy vypadají opravdu skvostně. Na trhu je již nepřeberné množství a je z čeho si vybírat. Jsou vyráběny v různých velikostech, tvarech, materiálech a barvách s logem, které vystihuje květiny nebo osobu, pro kterou jsou květiny určeny. Už jste darovali svůj první flowerbox?
                                                                                                                                             Článek je možné volně šířit s odkazem na zdroj www.glamourflowers.cz


You May Also Like

0 komentářů